Oferim servicii juridice

Onoarea, Seriozitatea si Punctualitatea ne recomanda.

Despre Noi

Intr-un context in care conceptul de asistenta juridica se diversifica din ce in ce mai mult, iar activitatile antreprenoriale si de afaceri sunt profilate pe o harta economica aflata in continua expansiune, cabinetul nostru de avocatura pledeaza pentru un parteneriat coerent si profitabil de ambele parti.

Astfel, fie ca este vorba de redactarea de contracte, fie ca este vorba de recuperari profesionale de creante sau de diferite tipuri de reprezentare juridica, noi va oferim servicii juridice la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.

Optiunile noastre principale se bazeaza pe promovarea active a asistentei si reprezentarii juridice astfel incat relatia mutuala dintre jurist si clientul sau sa directioneze aceasta forma contractuala inspre o formula contemporana de parteneriat, caci este extrem de important si necesar ca dumneavoastra sa beneficiati de servicii competente pe toate palierele serviciilor de acest profil.

Suntem eficienti
in diverse situatii

Echipa noastra este formata din avocati ce ofera servicii juridice in cele mai diverse domenii si subdomenii ale dreptului.

ico_s_1_1-1.png

Recuperari creante

Cabinetul este specializat in servicii de colectare de creante, atat pe plan national, cat si pe plan international, unde isi desfasoara cu succes activitatea de recuperare debite.

ico_s_1_2-1.png

Consultanta Juridica

Avocat Diaconu va ofera consultanta in ceea ce priveste interpretarea si aplicarea corecta a dispozitiilor legislative in orice domeniu de activitate si in solutionarea problemelor de natura juridica in cazul contactelor comerciale romane sau internationale.

ico_s_1_3-1.png

Redactare acte juridice, contracte

Va ajutam in redactarea de acte juridice, statute ale asociatiilor si fundatiilor, acte constitutive, acte aditionale, contracte de asociere in participatiune, antrepriza si subantrepriza, de mandat, de comodat, de inchiriere, vanzare, cumparare bunuri, etc.

ico_s_1_4-1.png

Asistenta si reprezentanta juridica

Suntem alaturi de Dvs. in fata tuturor Instantelor de judecata (Judecatorie, Tribunal, Curtea de Apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie), in fata Instantelor de judecata Arbitrale din tara si din strainatate, inclusiv CEDO (Curtea Europeana a Drepturilor Omului) sau alte lucrari determinate.

ico_s_1_5-1.png

Lichidare voluntara, judiciara

Te ajutam sa-ti inchizi afacearea in cel mai simplu mod, fara batai de cap; ne ocupam de toate formalitatile in acest proces.

ico_s_1_6-1.png

Infiintari, dizolvari, fuziuni, divizari

Orientarea catre client si experienta ne recomanda in societati comerciale, asociatii, fundatii, cluburi, puncte de lucru, filiale si sucursale.

Call Now ButtonApeleaza avocatul