Servicii

Suntem eficienti
in diverse situatii

Echipa noastra este formata din avocati ce ofera servicii juridice in cele mai diverse domenii si subdomenii ale dreptului.

ico_s_1_1-1.png

Recuperari creante

Cabinetul este specializat in servicii de colectare de creante, atat pe plan national, cat si pe plan international, unde isi desfasoara cu succes activitatea de recuperare debite.

ico_s_1_2-1.png

Consultanta Juridica

Avocat Diaconu va ofera consultanta in ceea ce priveste interpretarea si aplicarea corecta a dispozitiilor legislative in orice domeniu de activitate si in solutionarea problemelor de natura juridica in cazul contactelor comerciale romane sau internationale.

ico_s_1_3-1.png

Redactare acte juridice, contracte

Va ajutam in redactarea de acte juridice, statute ale asociatiilor si fundatiilor, acte constitutive, acte aditionale, contracte de asociere in participatiune, antrepriza si subantrepriza, de mandat, de comodat, de inchiriere, vanzare, cumparare bunuri, etc.

ico_s_1_4-1.png

Asistenta si reprezentanta juridica

Suntem alaturi de Dvs. in fata tuturor Instantelor de judecata (Judecatorie, Tribunal, Curtea de Apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie), in fata Instantelor de judecata Arbitrale din tara si din strainatate, inclusiv CEDO (Curtea Europeana a Drepturilor Omului) sau alte lucrari determinate.

ico_s_1_5.png

Lichidare voluntara, judiciara

Te ajutam sa-ti inchizi afacearea in cel mai simplu mod, fara batai de cap; ne ocupam de toate formalitatile in acest proces.

ico_s_1_6.png

Infiintari, dizolvari, fuziuni, divizari

Orientarea catre client si experienta ne recomanda in societati comerciale, asociatii, fundatii, cluburi, puncte de lucru, filiale si sucursale.

Avocat Divort

Divortul este de multe ori un soc emotional pentru ambii parteneri. Este important sa apelezi la un avocat specializat in divort, partaj, custodie minori pentru a obtine ceea ce iti doresti in cel mai scurt timp posibil.

Partaj

Partajul intre soti, reprezinta impartirea intre acestia a bunurilor comune dobandite in timpul casatoriei, de oricare dintre soti. Sunt considerate bunuri comune: terenuri, case, proprietati, sume de bani, bijuterii, obiecte de valoare.

Autoritate parinteasca

Odată cu pronunţarea divorţului, instanţa hotărăşte si cui anume se incredinteaza copilul, in functie de solicitarea parinitilor. Astfel, se poate acorda custodie doar unui parinte, ceea ce in termenii codului civil roman se numeste EXERCITAREA AUTORITATII PARINTESI EXCLUSIV DE CATRE UN PARINTE ( art. 398 NCC) sau custodie ambilor parinti, tradus prin EXERCITAREA AUTORITATII PARINTESTI DE CATRE AMBII PARINTII (art. 397 NCC).

Servicii

In materia dreptului civil aparam interesele clientilor nostri cu profesionalism si seriozitate pledand in fata instantelor civile judecatoresti de orice grad de pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov in cauze de la cele mai simple pana la cele mai complexe.

Oferim consultanta si asistenta juridica in litigiile rezultate din interpretarea sau punerea in aplicare a actelor administrative, atat in ceea ce priveste reprezentarea autoritatilor administrative, cat si a persoanelor lezate prin emiterea unui act administrativ.

Avocat Diaconu beneficiaza de o experienta vasta in litigii comerciale. In cazul in care societatea dumneavoastra intampina dificultati, este implicata intr-un litigiu sau necesita schimbari de organizare, ne puteti contacta. Un avocat specialist in drept societar va sta la dispozitie.

Cabinetul nostru de avocatura ofera solutii benefice atat angajatului cat si angajatorului, astfel incat acestia sa respecte raportul de munca conform normelor in vigoare ale dreptului muncii.

Oferim reprezentare si consultanta in orice problema de drept penal discutand de la egal la egal in interesul clientilor nostri cu orice reprezentant al statului roman din cadrul politiei, administratia penitenciarelor, ministerului public sau magistrati judecatori din orice instanta de judecata indiferent de grad.

Atunci când în viata oamenilor apar probleme în sfera relațiilor de familie, cuvântul de ordine în soluționarea acestora este CONFIDENȚIALITATEA.

Call Now ButtonApeleaza avocatul